Post by whypelirerog on Mar 8, 2022 10:45:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hundred Days ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hundred Days IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Hundred Days 2022 version ▞▞▞
Tas netiek instalēts (pixel 4 XL)
Izbaudot spēli un priekšnoteikumu, pagājušajā gadā spēlēja demonstrāciju pakalpojumā Steam, taču pieskāriena funkcija nedarbojas 50% gadījumu, padarot pat vīna pārdošanu par nomāktu pieredzi.
Nezinu kā spēlēt
Atkarību, bet ir pieskaroties bug. Katrai pogai tiks parādīta animācija tā, it kā jūs tai būtu pieskārušies, taču dažreiz ir nepieciešami 5–6 pieskārienu, pirms tā faktiski veic darbību, kas nozīmē, ka pieskāriens ir reģistrēts. Satriecoši, jo man patīk spēle.
Man patīk spēle, un esmu tik priecīgs, ka skārienekrāna problēma tagad ir pazudusi! Spēlei ir daudz ko piedāvāt, un man ļoti patīk spēles mīklu pārvaldības aspekts.
Lieliska spēle
Spēle ir patiešām jauka. Tas ir patiesi relaksējošs, izmantojot nelielu galda spēles stratēģiju, lai visas jūsu darbības (tās ir attēlotas kā Tetris līdzīgi gabali) uz spēles dēļa. Tomēr man ir bijušas problēmas ar spēles pieskārienu reģistrēšanu. Tas sniegs atsauksmes par troksni, ko esmu nospiedis. Bet patiesībā tas neko nedos. Esmu atklājis, ka tam pastāvīgi pieskaros.
Hundred Days Симулационни cts
Kāds es esmu muļķis. Spēle izskatījās interesanta. Redzēju citas atsauksmes par pieskāriena problēmām. Zāģa izstrādātājs saka, ka tas ir labots. Tas nav. Manā s21 ultra darbojas labi. Bet tajā ir daudz teksta. Tādas sāpes uz mazākā ekrāna. Pieskāriena problēma padara spēli nespēlējamu manā s7 cilnē. Bet tekstu ir vieglāk lasīt.
Art Story: Jigsaw Art Puzzle Επιτραπέζια παιχνίδια adl
Hundred Days Simulasi ybw
Jautra vadības simulācija, kuras centrā ir vīns, rada "vēl tikai vienu sezonu" sajūtu
Kļūda, kur nospiežat lietas, bet tas neko nedara. Pastāvīgi pieskaras Pārdot, bet tas neko nedara. Nezinu, kāpēc, bet tas ir kaitinoši līdz vietai, kad spēle vienkārši nav jautra.
Man šī ir 2021. gada labākā spēle. Izstrādātāji ir ļoti atsaucīgi, un visas kļūdas ir novērstas!
Hundred Days Simulación qik
Man ļoti patīk koncepcija, un grafika izskatās lieliski. Izstrādātāji ir ļoti atsaucīgi, un viņi novērsa pieskārienu problēmas. Spēle ir absolūts dārgakmens.